03/11/2019 03/11/2019 Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, Κυριακή Ε΄ Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου Νικήσιανης, πλαισιωμένος από τον εφημέριο της ενορίας π. Ζαχαρία Μέγκα Αρχιερατικό Επίτροπο Παγγαίου και τους Διακόνους της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο και π. Αθανάσιο. Δείτε φωτογραφίες  Μετά την ανάγνωση του...
03 Νοεμβρίου, 2019 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2019 - 15:35

Κυριακή Ε’ Λουκά στην Νικήσιανη Παγγαίου

Διαδώστε:
Κυριακή Ε’ Λουκά στην Νικήσιανη Παγγαίου

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, Κυριακή Ε΄ Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου Νικήσιανης, πλαισιωμένος από τον εφημέριο της ενορίας π. Ζαχαρία Μέγκα Αρχιερατικό Επίτροπο Παγγαίου και τους Διακόνους της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο και π. Αθανάσιο.

Δείτε φωτογραφίες 

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης εκήρυξε το Θείο Λόγο προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, επί της Ευαγγελικής περικοπής της ημέρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων