29/01/2023 30/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ελαιοχωρίου την Κυριακή ΙΖ΄ Ματθαίου, 29 Ιανουαρίου 2023, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μπένο, τον εφημέριο της ενορίας και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Παπαδάκη και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο...
29 Ιανουαρίου, 2023 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2023 - 4:38

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στο Ελαιοχώρι Παγγαίου για την Κυριακή της Χαναναίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στο Ελαιοχώρι Παγγαίου για την Κυριακή της Χαναναίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ελαιοχωρίου την Κυριακή ΙΖ΄ Ματθαίου, 29 Ιανουαρίου 2023, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μπένο, τον εφημέριο της ενορίας και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Παπαδάκη και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Γουσίδη.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος προς το πολυπληθές εκκλησίασμα επί του Ευαγγελικού αναγνώσματος της ημέρας.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Κυριακή ΙΖ΄ Ματθαίου στο Ελαιοχώρι Παγγαίου 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων