16/02/2020 16/02/2020 Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, Β΄ Κυριακή του Τριωδίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους της Μητροπόλεως. Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβσμιώτατος Ποιμενάρχης κήρυξε τον Θείο λόγο με θέμα την Ευαγγελική περικοπή του Ασώτου Υιού, τονίζοντας...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 22:56

Κυριακή του Ασώτου στην Ελευθερούπολη

Διαδώστε:
Κυριακή του Ασώτου στην Ελευθερούπολη

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, Β΄ Κυριακή του Τριωδίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους της Μητροπόλεως.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβσμιώτατος Ποιμενάρχης κήρυξε τον Θείο λόγο με θέμα την Ευαγγελική περικοπή του Ασώτου Υιού, τονίζοντας την βαθύτατη σημασία της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων