14/06/2021 14/06/2021 Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, των Αγίων 318 Θεοφόρων Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ακροποτάμου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, τον Ιερέα του χωριού π. Γεώργιο Μπάτσιο και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π....
14 Ιουνίου, 2021 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2021 - 17:32

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως για το έργο των Αγίων Πατέρων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως για το έργο των Αγίων Πατέρων

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, των Αγίων 318 Θεοφόρων Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ακροποτάμου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, τον Ιερέα του χωριού π. Γεώργιο Μπάτσιο και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Γουσίδη.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης αναφερόμενος στο έργο των Αγίων και Θεοφόρων 318 Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου, το οποίο παραμένει άξιο αιώνιας ευγνωμοσύνης της Εκκλησίας.

Παρακολουθήστε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου κατά τη Θεία Λειτουργία:

 

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων