25/07/2022 25/07/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε χθες το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Κωνσταντίνου των Κατασκηνώσεων της Χριστιανικής Ένωσης του Νομού Καβάλας στην περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας Παγγαίου, όπου φιλοξενούνται αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου. Τον θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος μετά την ανάγνωση του Ευαγγελικού Αναγνώσματος ο οποίος αφού εξήγησε...
25 Ιουλίου, 2022 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2022 - 13:17

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στην κατασκήνωση της Χριστιανικής Ένωσης Νομού Καβάλας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στην κατασκήνωση της Χριστιανικής Ένωσης Νομού Καβάλας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε χθες το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Κωνσταντίνου των Κατασκηνώσεων της Χριστιανικής Ένωσης του Νομού Καβάλας στην περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας Παγγαίου, όπου φιλοξενούνται αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου.

Τον θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος μετά την ανάγνωση του Ευαγγελικού Αναγνώσματος ο οποίος αφού εξήγησε το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της θεραπείας του Παραλυτικού, απηύθυνε πατρικές συμβουλές προς τους νέους κατασκηνωτές.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος κάθησε μαζί με τα παιδιά για πρωινό και εν συνεχεία στην μεσημεριανή τράπεζα της κατασκηνώσεως όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα παιδιά και να δεχθεί ερωτήσεις, με αποτέλεσμα έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Τέλος συνεχάρη τα στελέχη, που εθελοντικά διακονούν στις Κατασκηνώσεις, ευχήθηκε σε όλους καλό υπόλοιπο του Καλοκαιριού, και έδωσε ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων