30/06/2019 30/06/2019 Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, εορτή των Αγίων Αποστόλων, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ποδοχωρίου, πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους της Μητροπόλεως με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο. Τον Θείον Λόγον εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος με θέμα οι Άγιοι Απόστολοι...
30 Ιουνίου, 2019 - 22:18
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2019 - 22:15

“Οι Άγιοι Απόστολοι ως ευεργέτες της οικουμένης”

Διαδώστε:
“Οι Άγιοι Απόστολοι ως ευεργέτες της οικουμένης”

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, εορτή των Αγίων Αποστόλων, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ποδοχωρίου, πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους της Μητροπόλεως με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο.

Τον Θείον Λόγον εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος με θέμα οι Άγιοι Απόστολοι ως ευεργέτες της οικουμένης.

Πριν το τέλος της θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το τεσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Παναγιώτου Λαζίδου συμβολαιογράφου Καβάλας, γηραιού φίλου του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων