17/05/2020 17/05/2020 Το πρωί της 17ης Μαΐου 2020, Κυριακή της Σαμαρείτιδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου Νικησιάνης, πλαισιωμένος από τον εφημέριο της ενορίας π. Ζαχαρία Μέγκα Αρχιερατικό Επίτροπο Παγγαίου και τους Διακόνους της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο...
17 Μαΐου, 2020 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2020 - 19:55

Πολυπληθές εκκλησίασμα στην Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Πολυπληθές εκκλησίασμα στην Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως

Το πρωί της 17ης Μαΐου 2020, Κυριακή της Σαμαρείτιδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου Νικησιάνης, πλαισιωμένος από τον εφημέριο της ενορίας π. Ζαχαρία Μέγκα Αρχιερατικό Επίτροπο Παγγαίου και τους Διακόνους της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο Ζαχαρούδη και π. Αθανάσιο Γουσίδη.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος  κήρυξε το Θείο Λόγο προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, δια την διατρέξασα δοκιμασία. Στο τέλος της ακολουθίας εψάλη επιμνημόσυνος δέησις για τους κοιμηθέντας αδελφούς εκ της ενσκηψάσης πανδημικής νόσο.

Δείτε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου:

 

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων