10/12/2019 10/12/2019 Το πρωί της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου 2019, επισκέφθηκαν στα γραφεία της Μητροπόλεως, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο αντιπροσωπεία μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερουπόλεως συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Στέργιον Κεχαγιά και τον Δάσκαλο της 3ης Δημοτικού κ. Κωνσταντίνο Σαββατιανό για να παραδώσουν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από τους μαθητές...
10 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2019 - 14:45

Προσφορά αγάπης από μαθητές της Ελευθερούπολης

Διαδώστε:
Προσφορά αγάπης από μαθητές της Ελευθερούπολης

Το πρωί της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου 2019, επισκέφθηκαν στα γραφεία της Μητροπόλεως, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο αντιπροσωπεία μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερουπόλεως συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Στέργιον Κεχαγιά και τον Δάσκαλο της 3ης Δημοτικού κ. Κωνσταντίνο Σαββατιανό για να παραδώσουν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από τους μαθητές του σχολείου, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Τραπέζι της Αγάπης της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης αφού καλωσόρισε εγκαρδίως τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους, απηύθυνε λόγο πατρικό αναφερόμενος στην σημασία της φιλανθρωπίας στη ζωή του χριστιανού. Εν συνεχεία επαίνεσε και ευχαρίστησε τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών, για την πράξη τους αυτή και ευχήθηκε ο φιλάνθρωπος Θεός να ανταποδώσει την πράξη τους αυτή με κάθε καλό γι αυτούς και τις οικογένειες τους.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος έδωσε ως ευλογία στους μικρούς επισκέπτες του μια επιτραπέζια εικονίτσα της Παναγίας και ένα κομποσκοίνι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων