20/01/2023 20/01/2023 O Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Δήμου και πλαισιωμένος υπό τους Ιερείς της πόλης, ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Μποσπότης και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος...
20 Ιανουαρίου, 2023 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2023 - 11:59

Τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

O Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Δήμου και πλαισιωμένος υπό τους Ιερείς της πόλης, ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Μποσπότης και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου, ευχήθηκε ο Κύριος Ιησούς Χριστός να εμπνέει κλίμα ενότητας και αγάπης μεταξύ τους και να φωτίζει κάθε καλή τους σκέψη καθώς και να ενισχύει κάθε καλή προσπάθεια που σκοπό θα έχει το κοινό καλό των Δημοτών και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παγγαίου. Τέλος ευχαρίστησε όλους για την καλή και ουσιαστική συνεργασία τους με την τοπική Εκκλησία με απώτερο σκοπό την διακονία των πολιτών του Δήμου.

Έπειτα το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Παγγαίου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τους Ιερείς για την παρουσία τους στη σημερινή τελετή ευχήθηκε προς τους Δημοτικούς Συμβούλους μια καλή και δημιουργική χρονιά για το καλό του Δήμου Παγγαίου και προς ωφέλεια των Δημοτών.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων