02/08/2020 02/08/2020 Εορτάστηκε και φέτος, Κυριακή 2 Αυγούστου 2020, η ιερά μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Θεοδώρου του εν Δαρδανελλίοις στον νεόκτιστο Ιερό Ναό επ’ ονόματι του Αγίου στο Οφρύνιο του Δήμου Παγγαίου, όπου οι πρόγονοι των ήσαν συμπατριώτες του Νεομάρτυρος. Το πρωί της εορτής τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
02 Αυγούστου, 2020 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2020 - 15:13

Τίμησαν τον Άγιο Θεόδωρο τον εν Δαρδανελλίοις στο Οφρύνιο Παγγαίου

Διαδώστε:
Τίμησαν τον Άγιο Θεόδωρο τον εν Δαρδανελλίοις στο Οφρύνιο Παγγαίου

Εορτάστηκε και φέτος, Κυριακή 2 Αυγούστου 2020, η ιερά μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Θεοδώρου του εν Δαρδανελλίοις στον νεόκτιστο Ιερό Ναό επ’ ονόματι του Αγίου στο Οφρύνιο του Δήμου Παγγαίου, όπου οι πρόγονοι των ήσαν συμπατριώτες του Νεομάρτυρος.

Το πρωί της εορτής τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου πλαισιουμένου υπό Ιερέων και Διακόνων της Μητροπόλεως, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κήρυξε τον Θείο Λόγο, με θέμα τον Άγιον Νεομάρτυρα.

Ακούστε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων