11/09/2020 11/09/2020 Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 εορτάσθηκε η Μνήμη των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στον παλαιό και Ιστορικό Ιερό Ναό επ’ ονόματι των Αγίων Ιωακείμ και Άννης στη Νικήσιανη Παγγαίου. Το πρωί της εορτής τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου πλαισιωμένου από Ιερείς και Διακόνους της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως με επικεφαλής...
11 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2020 - 22:24

«Το βασικότερο ήταν ότι αξιώθηκαν να γίνουν οι γονείς της Παναγίας»

Διαδώστε:
«Το βασικότερο ήταν ότι αξιώθηκαν να γίνουν οι γονείς της Παναγίας»

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 εορτάσθηκε η Μνήμη των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στον παλαιό και Ιστορικό Ιερό Ναό επ’ ονόματι των Αγίων Ιωακείμ και Άννης στη Νικήσιανη Παγγαίου.

Το πρωί της εορτής τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου πλαισιωμένου από Ιερείς και Διακόνους της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μπένο.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης εκήρυξε τον Θείο Λόγο προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, αναφερόμενος στους τιμώμενους Αγίους της Εκκλησίας μας και τονίζοντας ότι το βασικότερο στοιχείο της ζωής τους ήταν ότι αξιώθηκαν απ΄τον Θεό να γίνουν οι γονείς της Παναγίας μας!

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων