21/05/2020 21/05/2020 Με δοξολογία και καταθέσεις στεφάνων, αλλά χωρίς παρελάσεις λόγω κορωνοϊού εορτάστηκε φέτος στη Ζάκυνθο η 156η επέτειος της Ένωσης των Επτανήσων. Στις 10.30 τελέστηκε επίσημη δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη για την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ.κ. Διονύσιος. Τον πανηγυρικό λόγο για την ημέρα εκφώνησε η κ. Αθηνά Τσάτσου,...
21 Μαΐου, 2020 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2020 - 16:01

Δοξολογία στη Μητρόπολη Ζακύνθου για την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα

Διαδώστε:
Δοξολογία στη Μητρόπολη Ζακύνθου για την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα

Με δοξολογία και καταθέσεις στεφάνων, αλλά χωρίς παρελάσεις λόγω κορωνοϊού εορτάστηκε φέτος στη Ζάκυνθο η 156η επέτειος της Ένωσης των Επτανήσων.

Στις 10.30 τελέστηκε επίσημη δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη για την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ.κ. Διονύσιος. Τον πανηγυρικό λόγο για την ημέρα εκφώνησε η κ. Αθηνά Τσάτσου, Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου.

Το παρών από τις αρχές έδωσε ο Βουλευτής Ζακύνθου Δ. Ακτύπης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Στασινόπουλος, ο Δήμαρχος Ζακύνθου Ν. Αρετάκης, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Στ. Κακολύρης, οι αντιδήμαρχοι Δ. Κουτσογιάννης, Α. Σεβαστιάδης και Ν. Σπίνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θ. Τσάτσαρης, ο Λιμενάρχης Μ. Δώνος, ο Διοικητής της Π.Υ. Χρ. Καλογερόπουλος, ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Τζίμας και ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Γκούσκος, ο εκπρόσωπος του Ροταριανού Ομίλου Ζακύνθου και ο εκπρόσωπος των Απόστρατων Αξιωματικών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων