16/12/2020 16/12/2020 Με το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δωδώνης (πρώην Ζακύνθου) κ. Χρυσοστόμου ολοκληρώθηκε (εσπέρας 16ης Δεκεμβρίου 2020) στη Μονή Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου (και των θυρών κεκλεισμένων) ο Εόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός προς τιμήν του Αγίου της Συγγνώμης και της Ανεξικακίας Αγίου Διονυσίου του Ζακυνθίου, Επισκόπου Αιγίνης Πριν από τον Εσπερινό πραγματοποιήθηκε η πατροπαράδοτη λιτή του...
16 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2020 - 19:03

Εόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγ. Διονυσίου

Διαδώστε:
Εόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγ. Διονυσίου

Με το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δωδώνης (πρώην Ζακύνθου) κ. Χρυσοστόμου ολοκληρώθηκε (εσπέρας 16ης Δεκεμβρίου 2020) στη Μονή Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου (και των θυρών κεκλεισμένων) ο Εόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός προς τιμήν του Αγίου της Συγγνώμης και της Ανεξικακίας Αγίου Διονυσίου του Ζακυνθίου, Επισκόπου Αιγίνης Πριν από τον Εσπερινό πραγματοποιήθηκε η πατροπαράδοτη λιτή του σεπτού Σκηνώματος του Αγίου εντός του Ναού και εναπόθεσή Του στη Θύρα για προσκύνημα. 

Ο Ζακύνθιος και ο κάθε πιστός πανταχόθεν δεν θα μπορέσει φέτος να εκκλησιασθεί, κατά το τριήμερο 16-19.12.2020, στο Καθολικό της Μονής όπου θησαυρίζεται το σεπτό Λείψανό Του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων