15/09/2020 15/09/2020 Στο Γυμνάσιο Βανάτου βρέθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος προκειμένου να τελέσει τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Από πλευράς τοπικών Αρχών παραστάθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Στασινόπουλος, ο νέος Αντιδήμαρχος Αρκαδίων κ. Δημήτριος Κάνδηλας, ο Πρόεδρος Μπανάτου κ. Τιμόθεος Ελ. Στραβοπόδης και ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου κ....
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 11:28

Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου ευχήθηκε στους μαθητές

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου ευχήθηκε στους μαθητές

Στο Γυμνάσιο Βανάτου βρέθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος προκειμένου να τελέσει τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Από πλευράς τοπικών Αρχών παραστάθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Στασινόπουλος, ο νέος Αντιδήμαρχος Αρκαδίων κ. Δημήτριος Κάνδηλας, ο Πρόεδρος Μπανάτου κ. Τιμόθεος Ελ. Στραβοπόδης και ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου κ. Διονύσης Πόθος. Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παναγιώτης Γ. Δρογγίτης και ο Σύλλογος Διδασκόντων στο σχολείο δέχτηκαν όλους με θερμά αισθήματα.

Όλοι είχαν να εκφράσουν εγκάρδιες ευχές προς τους μαθητές για δύναμη και υγεία στη νέα χρονιά, σε πείσμα της περιρρέουσας παγκόσμιας ατμόσφαιρας από την πανδημία του κορωνοϊου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων