21/09/2021 21/09/2021 Την υπογεγραμμένη σύμβαση για το έργο συντήρησης και αποκατάστασης του Καστρομονάστηρου των νήσων Στροφάδων, όπου ασκήτεψε ο Άγιος Διονύσιος Ζακύνθου, παρέδωσε χθες στον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο η νέα Αντιπεριφερειάρχης του νησιού, Κατερίνα Μοθωναίου.  Η κυρία Μοθωναίου ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντά της στις 20 Σεπτεμβρίου. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας, στην Π.Ε. τελέστηκε αγιασμός...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 18:05

Παραδόθηκε η σύμβαση για το Καστρομονάστηρο του Αγίου Διονυσίου

Διαδώστε:
Παραδόθηκε η σύμβαση για το Καστρομονάστηρο του Αγίου Διονυσίου

Την υπογεγραμμένη σύμβαση για το έργο συντήρησης και αποκατάστασης του Καστρομονάστηρου των νήσων Στροφάδων, όπου ασκήτεψε ο Άγιος Διονύσιος Ζακύνθου, παρέδωσε χθες στον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο η νέα Αντιπεριφερειάρχης του νησιού, Κατερίνα Μοθωναίου. 

Η κυρία Μοθωναίου ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντά της στις 20 Σεπτεμβρίου. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας, στην Π.Ε. τελέστηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο, παρουσία του Βουλευτή Δ. Ακτύπη, τοπικών στελεχών της ΝΔ, φίλων και συγγενών της νέας Αντιπεριφερειάρχη, αλλά και του προσωπικού της Π.Ε.

Μετά την τελετή, η κ. Μοθωναίου παρέδωσε στον Μητροπολίτη την υπογεγραμμένη σύμβαση για το Καστρομονάστηρο, λέγοντας πως ένα όνειρο θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. Παράλληλα, ζήτησε τη στήριξή του και ευχήθηκε στο μέλλον, όταν ολοκληρωθεί το έργο, να έχουν υγεία και να καταφέρουν να κόψουν μαζί την κορδέλα. Επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Βουλευτή για τη συνολική βοήθεια που έδωσε, προκειμένου να ξεκινήσει το έργο.

«Το γραφείο μου θα είναι πάντοτε ανοιχτό. Οι συνεργάτες μου και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας θα βρίσκονται πάντα στην διάθεση όλων των συμπολιτών μας, των Θεσμικών Φορέων και των Περιφερειακών Συμβούλων, για να εντοπίζονται τα προβλήματα και η κατάλληλη αντιμετώπισή τους, στα πλαίσια των δυνατοτήτων, των αρμοδιοτήτων μας και του κοινού οράματος για τον τόπο μας. Η Περιφέρειά μας και η Ζάκυνθος μας χρειάζονται όλους μαζί με σύμπνοια, πρωτοβουλίες, δραστηριότητα και αποτελεσματικότητα», είπε η νέα αντιπεριφερειάρχης κατά τον χαιρετισμό της.

Πληροφορίες-Φωτογραφίες: imerazante.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων