15/05/2020 15/05/2020 Μια ξενάγηση σε μια άλλη Ζάκυνθο επιχειρεί η παρούσα εκπομπή με τίτλο «Η Άγνωστη Ζάκυνθος» την οποία παρουσιάζει ο Διονύσης Νικολόπουλος. 4η περιπλάνηση στο νησί είναι το Μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα στο Μεσοβούνι Βολιμών με τις αποτοιχισμένες τοιχογραφίες του ομωνύμου Ιερού Ναού να βρίσκονται στο Μεταβυζαντινό Μουσείο Ζακύνθου και η άγνωστη Σπηλιά του Αγίου Γεράσιμου...
15 Μαΐου, 2020 - 22:09

Στη Σπηλιά του Αγίου Γεράσιμου στην περιοχή «Ναυάγιο»

Διαδώστε:
Στη Σπηλιά του Αγίου Γεράσιμου στην περιοχή «Ναυάγιο»

Μια ξενάγηση σε μια άλλη Ζάκυνθο επιχειρεί η παρούσα εκπομπή με τίτλο «Η Άγνωστη Ζάκυνθος» την οποία παρουσιάζει ο Διονύσης Νικολόπουλος.

4η περιπλάνηση στο νησί είναι το Μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα στο Μεσοβούνι Βολιμών με τις αποτοιχισμένες τοιχογραφίες του ομωνύμου Ιερού Ναού να βρίσκονται στο Μεταβυζαντινό Μουσείο Ζακύνθου και η άγνωστη Σπηλιά του Αγίου Γεράσιμου στην περιοχή «Ναυάγιο» στις Βολίμες.

Οι συντελεστές ευχαριστούν τον Σπύρο Ξένο και τον Πέτρο Παράσχη από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου για τις συνεντεύξεις που τους παραχώρησαν.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΠΗΓΗ: ZANTETIMES

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων