10/02/2020 10/02/2020 Τη μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους, τίμησε και φέτος η Ζάκυνθος μέσα σε έναν κυριολεκτικά ανοιξιάτικο καιρό. Οι θρησκευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την καθιερωμένη λιτανεία της Ιερής Εικόνας και του τεμαχίου από το Λείψανό του, που ξεκίνησε υπο τους ήχους της Φιλαρμονικής Ζακυνθίων από την εκκλησία δίπλα στο ποτάμι, κοντά στο λιμάνι. Από εκεί...
10 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2020 - 15:37

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η λιτάνευση της Εικόνας του Αγ. Χαραλάμπους (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η λιτάνευση της Εικόνας του Αγ. Χαραλάμπους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους, τίμησε και φέτος η Ζάκυνθος μέσα σε έναν κυριολεκτικά ανοιξιάτικο καιρό.

Οι θρησκευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την καθιερωμένη λιτανεία της Ιερής Εικόνας και του τεμαχίου από το Λείψανό του, που ξεκίνησε υπο τους ήχους της Φιλαρμονικής Ζακυνθίων από την εκκλησία δίπλα στο ποτάμι, κοντά στο λιμάνι.

Από εκεί δια μέσω της πέτρινης γέφυρας και το πέρασμα από τα σοκάκια της ενορίας έφτασε στο ναό του Αγίου Διονυσίου για την καθιερωμένη δέηση με τους πιστούς να προσκυνούν και από εκεί πήρε το δρόμο της επιστροφής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων