07/04/2020 07/04/2020 Εγκύκλιο Μήνυμα εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ηλείας, κ. Γερμανός, όπου καθως χαρακτηριστικά αναφέρει: “Εφέτος, βέβαια, δε θα τελέσουμε τις Ακολουθίες, τη Θεία Λειτουργία, δε θα κοινωνήσουμε, δε θα κάνουμε περιφορά του Επιταφίου, ούτε την τελετή της Αναστάσεως. Θα είμεθα κλεισμένοι στα σπίτια μας, ως οι Μαθηταί του Κυρίου στο Υπερώον”. Σε άλλο σημείο αναφέρει: “Την Ανάσταση,...
07 Απριλίου, 2020 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2020 - 19:33

“Θα είμεθα κλεισμένοι στα σπίτια μας ως οι Μαθηταί του Κυρίου στο Υπερώον

Διαδώστε:
“Θα είμεθα κλεισμένοι στα σπίτια μας ως οι Μαθηταί του Κυρίου στο Υπερώον

Εγκύκλιο Μήνυμα εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ηλείας, κ. Γερμανός, όπου καθως χαρακτηριστικά αναφέρει: “Εφέτος, βέβαια, δε θα τελέσουμε τις Ακολουθίες, τη Θεία Λειτουργία, δε θα κοινωνήσουμε, δε θα κάνουμε περιφορά του Επιταφίου, ούτε την τελετή της Αναστάσεως. Θα είμεθα κλεισμένοι στα σπίτια μας, ως οι Μαθηταί του Κυρίου στο Υπερώον”. Σε άλλο σημείο αναφέρει: “Την Ανάσταση, πρώτα ο Θεός, θα την εορτάσουμε όλοι μαζί και πανηγυρικά την Τετάρτη της Αποδόσεως του Πάσχα, 27 Μαϊου”.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων