08/02/2022 09/02/2022 Θλίψη σκόρπισε στην Ιερά Μητρόπολη Θήρας η εκδημία του Πρωτοπρεσβύτερου Ηλία Συρίγου, ο οποίος εκοιμήθη εν Κυρίω σε ηλικία 64 ετών, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022. Ο μακαριστός ιερέας, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, διετέλεσε εφημέριος επί 38 συναπτά έτη της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Θηρασίας και «υπήρξε...
08 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2022 - 1:04

Εκοιμήθη ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Συρίγος

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Συρίγος

Θλίψη σκόρπισε στην Ιερά Μητρόπολη Θήρας η εκδημία του Πρωτοπρεσβύτερου Ηλία Συρίγου, ο οποίος εκοιμήθη εν Κυρίω σε ηλικία 64 ετών, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022.

Ο μακαριστός ιερέας, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, διετέλεσε εφημέριος επί 38 συναπτά έτη της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Θηρασίας και «υπήρξε ένας εκ των αγαπητών κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων αναφέρει τα εξής:

Εκοιμήθη εν Κυρίω, σε ηλικία 64 ετών, ο Πρωτοπρεσβύτερος Ηλίας Συρίγος, εφημέριος επί 38 συναπτά έτη της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Θηρασίας. Ο μακαριστός ιερέας, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, υπήρξε ένας εκ των αγαπητών κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας. Ευχόμαστε ο Κύριος να τον αναπαύσει εν χώρα ζώντων και να στηρίξει την πρεσβυτέρα του και τα παιδιά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων