29/03/2023 29/03/2023 Ξεκίνησε το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Συμβουλευτική σε σύγχρονα ζητήματα» το οποίο πραγματοποιείται από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θήρας, Αμοργού και Νήσων. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας του Καρτεράδου για τους ιερείς της Σαντορίνης, στο Πνευματικό κέντρο της ενορίας των Καταπόλων...
29 Μαρτίου, 2023 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023 - 10:13

Επιμορφωτικά Σεμινάρια στην Ιερά Μητρόπολη Θήρας

Διαδώστε:
Επιμορφωτικά Σεμινάρια στην Ιερά Μητρόπολη Θήρας

Ξεκίνησε το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Συμβουλευτική σε σύγχρονα ζητήματα» το οποίο πραγματοποιείται από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θήρας, Αμοργού και Νήσων.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας του Καρτεράδου για τους ιερείς της Σαντορίνης, στο Πνευματικό κέντρο της ενορίας των Καταπόλων για τους ιερείς της Αμοργού ενώ οι ιερείς των μικρών νησιών συμμετέχουν μέσω του προσωπικού τους υπολογιστού.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο μέριμνας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας Αμοργού και Νήσων κ Αμφιλοχίου και κατόπιν ευλογίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, Προέδρου του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μετά τον αγιασμό και την κήρυξη της έναρξης του προγράμματος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας κ. Αμφιλόχιο, τον λόγο έλαβε ο Διευθυντής του Ι.Π.Ε. Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης ο οποίος παρουσίασε τους σκοπούς του προγράμματος.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του θέματος: “Σύγχρονες εναλλακτικές μορφές οικογένειας” με ομιλητής τον κ. Λάζαρο Σιάντση, Κλινικού ψυχολόγου Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Ν. Πέλλας “ΟΡΑΜΑ”.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε συζήτηση.

Υπεύθυνοι του συντονισμού του επιμορφωτικού προγράμματος είναι ο π. Χριστοφόρος Καραμολέγκος και ο π. Παρασκευάς Δεσποτίδης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων