07/02/2023 08/02/2023 Η κοπή της βασιλόπιτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε δεόντως στους καθηγητές και στους σπουδαστές της Σχολής, οι οποίοι πάρα την έντονη κακοκαιρία κατέκλυσαν την αίθουσα, και...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2023 - 3:00

Κοπή βασιλόπιτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Θήρας, Αμοργού και Νήσων

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Θήρας, Αμοργού και Νήσων

Η κοπή της βασιλόπιτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε δεόντως στους καθηγητές και στους σπουδαστές της Σχολής, οι οποίοι πάρα την έντονη κακοκαιρία κατέκλυσαν την αίθουσα, και εξέφρασε την ευχή σε λίγο χρονικό διάστημα τα ιερά αναλόγια να επανδρώνονται από τους νέους, που μυούνται στην τέχνη του ιερού Δαμασκηνού στη Σχολή αυτή.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν ο Διευθυντής της Σχολής κ. Ευτύχιος Μαρκοζάνες, ο οποίος ευχήθηκε το νέο έτος πέραν από υγεία να χαρακτηρίζεται και από μουσική πρόοδο για τους σπουδαστές, ο Έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήρας κ. Μανόλης Ορφανός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων