29/03/2023 29/03/2023 Στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων που διοργανώνει ο ενοριακός παιδικός σταθμός «Η Γλυκογαλούσα» της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού και Νήσων και κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας γέροντας Ελισαίος  μίλησε Την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 με θέμα: ” Η θεμελίωση της πίστεως και της χαράς στα παιδιά”...
29 Μαρτίου, 2023 - 8:38
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023 - 8:50

Ο Γέροντας Ελισαίος Σιμωνοπετρίτης στη Μητροπόλη Θήρας

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Ελισαίος Σιμωνοπετρίτης στη Μητροπόλη Θήρας

Στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων που διοργανώνει ο ενοριακός παιδικός σταθμός «Η Γλυκογαλούσα» της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού και Νήσων και κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας γέροντας Ελισαίος  μίλησε Την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 με θέμα: ” Η θεμελίωση της πίστεως και της χαράς στα παιδιά” .

Μετά την ομιλία ο π. Ελισσαίος μίλησε στους μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως για την αξία της βυζαντινής μουσικής.

Ε Κατανυκτικός Εσπερινός

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και νήσων κ Αμφιλόχιος χοροστάτησε στον Πέμπτο Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στον Καρτεράδο της Σαντορίνης τη συμμετοχή των ιερέων της νήσου Θήρας.

Στην ακολουθία έψαλλε η χορωδία Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον θείο λόγο κήρυξε, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας γέροντας Ελισαίος ο όποιος ομίλησε με θέμα: Η κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου ως εγχειρίδιο ζωής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων