22/06/2020 22/06/2020 Την Κυριακή 21η Ιουνίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφανίου εορτάστηκε στον Ενοριακό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Θήρας η εορτή πάντων των εν Παλαιστίνη διαβιωσάντων και τελειωθέντων Αγίων της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, Πατριαρχών, Προφητών, Αποστόλων, Μαρτύρων, Ομολογητών, Κηρύκων Ευαγγελιστών Εγκρατευτών επωνύμων και ανωνύμων. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας...
22 Ιουνίου, 2020 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2020 - 14:42

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Θήρας

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Θήρας

Την Κυριακή 21η Ιουνίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφανίου εορτάστηκε στον Ενοριακό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Θήρας η εορτή πάντων των εν Παλαιστίνη διαβιωσάντων και τελειωθέντων Αγίων της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, Πατριαρχών, Προφητών, Αποστόλων, Μαρτύρων, Ομολογητών, Κηρύκων Ευαγγελιστών Εγκρατευτών επωνύμων και ανωνύμων.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του υπηρετούντος στον Ενοριακό Ναό ιεροδιακόνου π. Λεωνίδου Πίττου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων