09/07/2021 10/07/2021 Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αρχιερατική Περιφέρεια Αγναντερού την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, η αιμοδοσία “πραγματοποιήθηκε με τη Χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και το άοκνο ενδιαφέρον όλων μας μέσω του συσταθέντος στην Ιερά Μητρόπολή μας...
09 Ιουλίου, 2021 - 21:18
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2021 - 2:16

2η εθελοντική αιμοδοσία στην Αρχιερατική Περιφέρεια Αγναντερού

Διαδώστε:
2η εθελοντική αιμοδοσία στην Αρχιερατική Περιφέρεια Αγναντερού

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αρχιερατική Περιφέρεια Αγναντερού την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, η αιμοδοσία “πραγματοποιήθηκε με τη Χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και το άοκνο ενδιαφέρον όλων μας μέσω του συσταθέντος στην Ιερά Μητρόπολή μας Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας με την επωνυμία «Ο Άγιος Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας».”

Ο σκοπός του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Αιμοδοσίας, όπως επισημαίνει η Ιερά Μητρόπολη, είναι η συμβολή για την ευαισθητοποίηση όλων μας στην προσφορά αίματος για την ενίσχυση των αποθεμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, καθ’ ότι αυτή την περίοδο έχουν μειωθεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων