11/11/2020 12/11/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, Πρόεδρος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, μετέβη στον χώρο του Κηροπλαστείου, όπου παρέλαβε 52 τόνους λίπασμα, δωρεά της εταιρίας «ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ», το οποίο προσφέρθηκε σε γεωργούς της Μητροπολιτικής Περιφερείας, των οποίων οι καλλιέργειες καταστράφηκαν από την πλημμύρα «Ιανός». Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον...
11 Νοεμβρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2020 - 9:47

52 τόνοι λίπασμα για τους γεωργούς που έπληξε ο “ΙΑΝΟΣ”

Διαδώστε:
52 τόνοι λίπασμα για τους γεωργούς που έπληξε ο “ΙΑΝΟΣ”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, Πρόεδρος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, μετέβη στον χώρο του Κηροπλαστείου, όπου παρέλαβε 52 τόνους λίπασμα, δωρεά της εταιρίας «ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ», το οποίο προσφέρθηκε σε γεωργούς της Μητροπολιτικής Περιφερείας, των οποίων οι καλλιέργειες καταστράφηκαν από την πλημμύρα «Ιανός».

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Απόστολο Κωτούζα, Διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας «ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ» και εν τω προσώπω του τον Πρόεδρό της κ. Λαυρεντιάδη για την προσφορά των λιπασμάτων.

Ανέφερε σχετικά: «σήμερα με αυτή μας την κίνηση θέλουμε να δώσουμε μια μικρή βοήθεια στους συνανθρώπους μας, που πραγματικά έχουν ανάγκη. Στους συνανθρώπους μας που με κόπο και μόχθο καλλιεργούν τη γη και προσφέρουν τα προϊόντα τους στην τοπική μας κοινωνία. Στη δύσκολη πλέον πραγματικότητα, που ζούμε, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά τους και τις αγωνίες τους. Η σημερινή διανομή λιπασμάτων εντάσσεται στις γενικότερες πρωτοβουλίες, που υλοποιεί το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, για την στήριξη των εχόντων ανάγκη συνανθρώπων μας. Πέραν από την διανομή φαγητού, φαρμάκων, τροφίμων, νερού, στρωμάτων, κρεβατιών, κλινοσκεπασμάτων, γραφικής ύλης, ζωοτροφών σήμερα, θα μοιράσουμε 52 τόνους λιπασμάτων για τους αγρότες μας. Τέλος, να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά την εταιρεία «ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ», καθώς και τον υπεύθυνο του Γ.Φ.Τ. της Ιεράς μας Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, αλλά και τους εθελοντές και τις εθελόντριες, που όλον αυτό τον καιρό δίνουν το είναι τους για την ανακούφιση του πάσχοντα συνανθρώπου».

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας «Δεμερλιωτίσσης» Φαρσάλων, όπου εκεί διανεμήθηκαν λιπάσματα της ιδίας Εταιρίας σε αγρότες της επαρχίας Φαρσάλων.

 

1 Custom

2 Custom

3 Custom

4 Custom

5 Custom

6 Custom

7 Custom

8 Custom

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων