06/07/2021 06/07/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, παρέστη στις Πτυχιακές και Διπλωματικές Εξετάσεις σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς  Μητροπόλεως κειμένου επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 16-18. Την Εξεταστική Επιτροπή συγκρότησαν: ο κ. Ιωάννης Παπαχρόνης,...
06 Ιουλίου, 2021 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2021 - 19:34

Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής “Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός”

Διαδώστε:
Εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής “Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, παρέστη στις Πτυχιακές και Διπλωματικές Εξετάσεις σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς  Μητροπόλεως κειμένου επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 16-18.

Την Εξεταστική Επιτροπή συγκρότησαν:

ο κ. Ιωάννης Παπαχρόνης, Διευθυντής της Σχολής, ως Πρόεδρος,

ο π. Βασίλειος Αποστολίδης, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής,

ο κ. Δημήτριος Μανούσης, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής,

ο κ. Σεραφείμ Κυρίτσης, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής,

ο κ. Ηλίας Καπέλας, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής

και η κ. Ιωάννα Αντωνίου, Εκπαιδευτικός, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι σπουδαστές, οι οποίοι μετείχαν στις Πτυχιακές και Διπλωματικές Εξετάσεις, προέρχονταν από την Καρδίτσα, την Λάρισα, τις Σέρρες, την Έδεσσα, την Κομοτηνή, την Φλώρινα, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τη Βουλγαρία.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων