04/08/2020 04/08/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Δευτέρας 3 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ., χοροστάτησε στις ακολουθίες του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ. Κ. Λουτροπηγής.     Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Πνευματικό Κέντρο του χωριού, όπου ο κ. Γεώργιος Κατσίφας εκ...
04 Αυγούστου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2020 - 22:56

Ένα αναμνηστικό μετάλλιο για τον δεσπότη

Διαδώστε:
Ένα αναμνηστικό μετάλλιο για τον δεσπότη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Δευτέρας 3 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ., χοροστάτησε στις ακολουθίες του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ. Κ. Λουτροπηγής.

 

 

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Πνευματικό Κέντρο του χωριού, όπου ο κ. Γεώργιος Κατσίφας εκ μέρους του Πολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου Σμοκόβου απένειμε αναμνηστικό μετάλλιο για την πνευματική προσφορά του, αλλά και την πολύτιμη συμπαράστασή του στο Σύλλογο.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων