04/02/2023 04/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος συνοδευόμενος από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Καλλιώρα, Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, στο πλαίσιο της ποιμαντικής του μέριμνας, συνεχίζει τις κατά τόπους επισκέψεις του στις σχολικές μονάδες των Γυμνασίων. Την τρέχουσα εβδομάδα επισκέφθηκε το 7ο Γυμνάσιο και το 8ο Δημοτικό Καρδίτσης, όπου ευλόγησε και...
04 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2023 - 18:44

Επισκέψεις Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος σε Γυμνάσια της Καρδίτσας

Διαδώστε:
Επισκέψεις Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος σε Γυμνάσια της Καρδίτσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος συνοδευόμενος από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Καλλιώρα, Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, στο πλαίσιο της ποιμαντικής του μέριμνας, συνεχίζει τις κατά τόπους επισκέψεις του στις σχολικές μονάδες των Γυμνασίων.

Την τρέχουσα εβδομάδα επισκέφθηκε το 7ο Γυμνάσιο και το 8ο Δημοτικό Καρδίτσης, όπου ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα εκάστου σχολείου.

 Οι διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων επεφύλαξαν μαζί με το λοιπό εκπαιδευτικό προσωπικό μια θερμή και εγκάρδια υποδοχή στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, ο οποίος στη συνέχεια συνάντησε τους μαθητές εκάστης σχολικής μονάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων