06/02/2023 07/02/2023 Τις μητέρες, τους μαθητές και τους φοιτητές των πολύτεκνων οικογενειών βράβευσε το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023 ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος παρουσία και των πατέρων Τιμόθεου και Γεννάδιου οι οποίοι εκπροσώπησαν τον καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου αρχιμανδρίτη Εφραίμ. Αρωγός στην εκδήλωση αλλά που πραγματοποιήθηκε στο Καθεδρικό Ναό των Αγ....
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 19:02

Η Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος βράβευσε τις πολύτεκνες μητέρες – Αρωγός η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος βράβευσε τις πολύτεκνες μητέρες – Αρωγός η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Τις μητέρες, τους μαθητές και τους φοιτητές των πολύτεκνων οικογενειών βράβευσε το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023 ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος παρουσία και των πατέρων Τιμόθεου και Γεννάδιου οι οποίοι εκπροσώπησαν τον καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου αρχιμανδρίτη Εφραίμ.

Αρωγός στην εκδήλωση αλλά που πραγματοποιήθηκε στο Καθεδρικό Ναό των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Ακολουθεί το σχετικό ανακοινωθέν της Ιεράς Μητροπόλεως:

Το εσπέρας της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος πραγματοποίησε το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Προηγήθηκε ιερά Παράκληση προς την Κυρία Θεοτόκο.

Ακολούθως, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας ο Σύλλογος Πολυτέκνων Καρδίτσης «Ο Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω» πραγματοποίησε εκδήλωση βραβεύοντας τις πολύτεκνες μητέρες και τους μαθητές και φοιτητές πολύτεκνων οικογενειών.

Αρωγός στη βράβευση βρέθηκε η εν Αγίω Όρει Ιερά Μονή Βατοπαιδίου.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων