02/12/2020 02/12/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων εορτάζει τον Πολιούχο και προστάτη της Άγιο Ιερομάρτυρα Σεραφείμ, Αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου, τον Θαυματουργό. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Κορώνης στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ ενώ την κυριώνυμο ημέρα της εορτής θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 19:43

Η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος τιμά τον προστάτης της Άγιο Σεραφείμ

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος τιμά τον προστάτης της Άγιο Σεραφείμ

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων εορτάζει τον Πολιούχο και προστάτη της Άγιο Ιερομάρτυρα Σεραφείμ, Αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου, τον Θαυματουργό. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Κορώνης στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ ενώ την κυριώνυμο ημέρα της εορτής θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό στην Καρδίτσα και θα τελέσει της Εις Διάκονον Χειροτονία του κ. Ιωάννου Κολλά. 

Δείτε το πρόγραμμα: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων