24/11/2020 24/11/2020 Ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου (Τσαλίκη) του νέου του εν Ευβοία του «με συγχωρείτε» Την ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου (Τσαλίκη) του νέου του εν Ευβοία του «με συγχωρείτε» εόρτασε κι εφέτος η τοπική μας Εκκλησία. Οι λατρευτικές Συνάξεις τελέσθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης. Την...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 19:46

Η μνήμη του οσίου Ιακώβου Τσαλίκη στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Η μνήμη του οσίου Ιακώβου Τσαλίκη στην Καρδίτσα

Ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου (Τσαλίκη) του νέου του εν Ευβοία του «με συγχωρείτε»

Την ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου (Τσαλίκη) του νέου του εν Ευβοία του «με συγχωρείτε» εόρτασε κι εφέτος η τοπική μας Εκκλησία. Οι λατρευτικές Συνάξεις τελέσθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Την παραμονή, Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, προέστη της ακολουθίας του Εσπερινού.

Ενώ, την κυριώνυμο ημέρα, Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων