24/05/2022 24/05/2022 Πανηγύρισε την Παρασκευή 20 Μαΐου και το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός επ’ ονόματι των αγίων, ενδόξων, μεγάλων βασιλέων και ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Ως εκ τούτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 20 Μαΐου, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού. Την κυριώνυμο ημέρα, Σάββατο 21 Μαΐου, χοροστάτησε...
24 Μαΐου, 2022 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 16:52

Καρδίτσα: Η Πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού

Διαδώστε:
Καρδίτσα: Η Πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού

Πανηγύρισε την Παρασκευή 20 Μαΐου και το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός επ’ ονόματι των αγίων, ενδόξων, μεγάλων βασιλέων και ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ως εκ τούτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 20 Μαΐου, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού.

Την κυριώνυμο ημέρα, Σάββατο 21 Μαΐου, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία.

Προ της Απολύσεως ευλόγησε το κόλλυβο των Αγίων και τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κωνσταντίνου, ο οποίος κατ΄ αυτή την ημέρα ήγαγε την ονοματική του εορτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων