27/10/2020 27/10/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου 2020, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός». Η ακολουθία τελέσθηκε στο Πνευματικό Κέντρο (1ος Όροφος) της Ιεράς μας Μητροπόλεως επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18. Στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τους...
27 Οκτωβρίου, 2020 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2020 - 17:50

Με την ιερά μουσική να καταστούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες

Διαδώστε:
Με την ιερά μουσική να καταστούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου 2020, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός». Η ακολουθία τελέσθηκε στο Πνευματικό Κέντρο (1ος Όροφος) της Ιεράς μας Μητροπόλεως επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18.

Στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τους καθηγητές και τους δασκάλους της Σχολής με επικεφαλής τον Διευθυντή αυτής κ. Ιωάννη Παπαχρόνη για τη θεάρεστη διακονία που επιτελούν τόσο στην πόλη της Καρδίτσας όσο και στα κατά τόπους παραρτήματα της Σχολής. Τόνισε πως παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρόοδο των σπουδαστών και των σπουδαστριών και εύχεται η σπουδή τους αυτή να φέρει πολλούς πνευματικούς καρπούς για το καλό της τοπικής Εκκλησίας, αλλά και για τους ίδιους προσωπικά, αφού με την εντρύφησή τους στην ιερά μουσική μπορούν να καταστούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες με ορθόδοξο ήθος και πνευματική και ψυχική καλλιέργεια.

 

1 Custom

2 Custom

3 Custom

4 Custom

5 Custom

6 Custom

7 Custom

8 Custom

9 Custom

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων