14/03/2019 14/03/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης. Στην ακολουθία θα μετέχουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου της Καρδίτσας. Στις 10:00΄π.μ., θα...
14 Μαρτίου, 2019 - 20:07

Με την παρουσία μαθητών η προηγιασμένη Θεία λειτουργία στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Με την παρουσία μαθητών η προηγιασμένη Θεία λειτουργία στην Καρδίτσα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης. Στην ακολουθία θα μετέχουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου της Καρδίτσας. Στις 10:00΄π.μ., θα παραστεί στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσης και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσης με θέμα «ζούμε εδώ, μαζί» στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσης. Πρόκειται για δράσεις υποστήριξης των γυναικών θυμάτων έμφυλης βίας και των παιδιών προσφύγων, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., επί τη αναμνήσει του θαύματος του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος, θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου.
Το Σάββατο 16 Μαρτίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Θεοδώρου Μουζακίου.
Ακολούθως, θα προστεί της Λιτανείας της ιεράς εικόνος του Αγίου Θεοδώρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων