29/11/2022 29/11/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Τ.Κ. Κέδρου και προ της Απολύσεως, απένειμε, δι’ επιθέσεως της χειρός και ευχής, το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον Αιδεσιμολογιώτατο Πρεσβύτερο π. Ευκλείδη Τζέλλο, νέο εφημέριο του Ιερού...
29 Νοεμβρίου, 2022 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2022 - 13:32

Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος: Νέος εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κέδρου

Διαδώστε:
Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος: Νέος εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κέδρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Τ.Κ. Κέδρου και προ της Απολύσεως, απένειμε, δι’ επιθέσεως της χειρός και ευχής, το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον Αιδεσιμολογιώτατο Πρεσβύτερο π. Ευκλείδη Τζέλλο, νέο εφημέριο του Ιερού Ναού και νέο Αρχιερατικό Επίτροπο της Επιτροπείας του Κέδρου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στη νέα του διακονία και παράλληλα, ευχαρίστησε καθηκόντως τον παλιό Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Ζάχο μέχρι πρότινος εφημέριο του Ιερού Ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Κέδρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων