28/04/2022 28/04/2022 Eπίσημη Δοξολογία και ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου οπλαρχηγού της Ελληνικής Επαναστάσεως Γεωργίου Καραϊσκάκη τελέστηκε την ημέρα της εορτής του O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Δευτέρα της Διακαινησίμου 25 Απριλίου 2022, προέστη της επισήμου Δοξολογίας και του ιερού μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου οπλαρχηγού της Ελληνικής...
28 Απριλίου, 2022 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2022 - 11:49

Μνημόσυνο για τον ήρωα της Επανάστασης, Γεώργιο Καραϊσκάκη

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον ήρωα της Επανάστασης, Γεώργιο Καραϊσκάκη

Eπίσημη Δοξολογία και ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου οπλαρχηγού της Ελληνικής Επαναστάσεως Γεωργίου Καραϊσκάκη τελέστηκε την ημέρα της εορτής του

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Δευτέρα της Διακαινησίμου 25 Απριλίου 2022, προέστη της επισήμου Δοξολογίας και του ιερού μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου οπλαρχηγού της Ελληνικής Επαναστάσεως Γεωργίου Καραϊσκάκη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Μαυρομματίου.

Ακολούθως, προέστη της Λιτανείας της εικόνος του Αγίου Γεωργίου του τροπαιοφόρου μέχρι την κεντρική πλατεία του Τ.Κ. Μαυρομματίου, όπου και τέλεσε επιμνημόσυνο δέηση ενώπιον του έφιππου ανδριάντα του οπλαρχηγού της Ελληνικής Επαναστάσεως Γεωργίου Καραϊσκάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων