09/09/2019 09/09/2019 Λαμπρά η πανήγυρις της σεβασμιάς και ιστορικής Ιεράς Μονής του Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου. Κατόπιν αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου κατά τις Ακολουθίες (Εσπερινού και Όρθρου) και της Θείας Λειτουργίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Πίτσμπουργκ και Πενσυλβάνιας (OCA) κ. Μελχισεδέκ. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος προ της εκλογής του υπήρξε αδελφός της Ιεράς Μονής. Τον...
09 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2019 - 16:56

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπ.Πίτσμπουργκ στην Ιερά Μονή του Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπ.Πίτσμπουργκ στην Ιερά Μονή του Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου

Λαμπρά η πανήγυρις της σεβασμιάς και ιστορικής Ιεράς Μονής του Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου.

1 Custom

Κατόπιν αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου κατά τις Ακολουθίες (Εσπερινού και Όρθρου) και της Θείας Λειτουργίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Πίτσμπουργκ και Πενσυλβάνιας (OCA) κ. Μελχισεδέκ.

3 Custom

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος προ της εκλογής του υπήρξε αδελφός της Ιεράς Μονής. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής και οι Πατέρες.

6 Custom

9 Custom

11 Custom

12 Custom

15 Custom

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων