25/09/2019 25/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος  κ. Τιμόθεος, την  Κυριακή  22 Σεπτεμβρίου 2019, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και μετείχε στη Θεία Λειτουργία, της οποίας προεξάρχων αρχιερεύς ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της αγίας πόλεως Ναζαρέτ κ. Κυριακός στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.   Ήταν η...
25 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:58
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2019 - 16:41

O Mητρ.Θεσσαλιώτιδος στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
O Mητρ.Θεσσαλιώτιδος στα Τρίκαλα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος  κ. Τιμόθεος, την  Κυριακή  22 Σεπτεμβρίου 2019, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και μετείχε στη Θεία Λειτουργία, της οποίας προεξάρχων αρχιερεύς ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της αγίας πόλεως Ναζαρέτ κ. Κυριακός στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

2 Custom

6 Custom

  Ήταν η τελευταία ιερά Αγρυπνία ενώπιον του τεμαχίου του τιμίου και ζωοποιού Σταυρού πριν την αναχώρησή του για τα Ιεροσόλυμα.

6 Custom

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων