05/05/2021 05/05/2021 Στις πανηγυρικές ακολουθίες των Εσπερινών χθες, Τρίτη της Διακαινησίμου 4 Μαΐου 2021, και προχθές, Δευτέρα της Διακαινησίμου 3 Μαΐου 2021 χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος για την ιερά μνήμη του Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και των αγίων και ενδόξων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης αντίστοιχα.  Ο Εσπερινός στη μνήμη του Αγίου Αθανασίου τελέσθηκε στον...
05 Μαΐου, 2021 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2021 - 18:00

Σε δύο πανηγυρικούς Εσπερινούς ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Σε δύο πανηγυρικούς Εσπερινούς ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Στις πανηγυρικές ακολουθίες των Εσπερινών χθες, Τρίτη της Διακαινησίμου 4 Μαΐου 2021, και προχθές, Δευτέρα της Διακαινησίμου 3 Μαΐου 2021 χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος για την ιερά μνήμη του Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και των αγίων και ενδόξων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης αντίστοιχα. 

Ο Εσπερινός στη μνήμη του Αγίου Αθανασίου τελέσθηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Κόρδας και ο Εσπερινός στη μνήμη των τριών νεοφανών και θαυματουργών αγίων της Λέσβου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης, καθότι πανηγύρισε το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων