23/02/2022 23/02/2022 Επίσκεψη στο «μπλόκο» των αγροτών στην Νίκαια Λάρισας πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε και συνομίλησε με τους συντονιστές των αγροτών αλλά και με τους αγρότες, οι οποίοι βρίσκονται στην Λάρισα από την Μητροπολιτική του Περιφέρεια (Παλαμά, Ματαράγκα, Νέο Ικόνιο, Κοσκινά). Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος...
23 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2022 - 19:37

Σε «μπλόκο» αγροτών ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Σε «μπλόκο» αγροτών ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Επίσκεψη στο «μπλόκο» των αγροτών στην Νίκαια Λάρισας πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε και συνομίλησε με τους συντονιστές των αγροτών αλλά και με τους αγρότες, οι οποίοι βρίσκονται στην Λάρισα από την Μητροπολιτική του Περιφέρεια (Παλαμά, Ματαράγκα, Νέο Ικόνιο, Κοσκινά).

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων θέλησε εμπράκτως να συμπαρασταθεί και να ενισχύσει τον αγώνα τους για τα δίκαια αιτήματά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων