21/09/2022 21/09/2022 Στον νομό Καρδίτσας βρέθηκαν βρέθηκε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, τον Παύλο Μαρινάκη, τον Υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαγιαννίδη, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη. Το κλιμάκιο συνόδευαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Βουλευτή του νομού Γιώργος...
21 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2022 - 11:34

Στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Στον νομό Καρδίτσας βρέθηκαν βρέθηκε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, τον Παύλο Μαρινάκη, τον Υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαγιαννίδη, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη.

Το κλιμάκιο συνόδευαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Βουλευτή του νομού Γιώργος Κωτσός και τον πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καρδίτσας Λάμπρος Τσιούκης.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ ήταν η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων όπου τα στελέχη συνομίλησαν με τον Σεβασμιώτατο κ. Τιμόθεο για το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και τη στήριξη που δίνει η εκκλησία στους πολίτες.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψη και τους συνεχάρη για την δραστηριοποίησή τους σε όλη την Ελλάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων