03/07/2020 03/07/2020 Στην πόλη του Παλαμά τιμήθηκαν οι Άγιοι Ανάργυροι Κοσμάς και Δαμιανός στον ομώνυμο Ιερό Κοιμητηριακό Ναό της πόλεως ο οποίος πανηγύρισε. Το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιουνίου, κομίστηκαν από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Κύριλλο Κουκόσια, αδελφό της Ιεράς Μονής Παναγίας «Κορώνης» τα ιερά λείψανα των Αγίων και παράλληλα, τα ιερά λείψανα των Αγίων Ελευθερίου και...
03 Ιουλίου, 2020 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2020 - 13:42

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Αναργύρων προσκύνησαν στον Παλαμά

Διαδώστε:
Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Αναργύρων προσκύνησαν στον Παλαμά

Στην πόλη του Παλαμά τιμήθηκαν οι Άγιοι Ανάργυροι Κοσμάς και Δαμιανός στον ομώνυμο Ιερό Κοιμητηριακό Ναό της πόλεως ο οποίος πανηγύρισε.

Το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιουνίου, κομίστηκαν από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Κύριλλο Κουκόσια, αδελφό της Ιεράς Μονής Παναγίας «Κορώνης» τα ιερά λείψανα των Αγίων και παράλληλα, τα ιερά λείψανα των Αγίων Ελευθερίου και Ιεροθέου και τελέσθηκε η ακολουθία του Εσπερινού.

Ενώ, την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μτροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων