09/12/2019 09/12/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων επιδεικνύοντας το ποιμαντικό ενδιαφέρον της για τους νέους της τοπικής μας Εκκλησίας, για εκείνους που σκέπτονται το γάμο ή προετοιμάζονται γι’ αυτόν, για τα νέα ζευγάρια που πορεύονται ήδη το δρόμο της συζυγίας, αλλά και για τους νέους οικογενειάρχες, διοργανώνει συνάντηση αλληλογνωριμίας και αλληλοπροβληματισμού. Τις αφορμές διαλόγου πάνω σε...
09 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2019 - 21:15

Τα νέα ζευγάρια στο επίκεντρο στη Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Τα νέα ζευγάρια στο επίκεντρο στη Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων επιδεικνύοντας το ποιμαντικό ενδιαφέρον της για τους νέους της τοπικής μας Εκκλησίας, για εκείνους που σκέπτονται το γάμο ή προετοιμάζονται γι’ αυτόν, για τα νέα ζευγάρια που πορεύονται ήδη το δρόμο της συζυγίας, αλλά και για τους νέους οικογενειάρχες, διοργανώνει συνάντηση αλληλογνωριμίας και αλληλοπροβληματισμού.

Τις αφορμές διαλόγου πάνω σε θέματα Γάμου και Οικογένειας έχει προσκληθεί να τις δώσει ο π. Νικόλαος Λουδοβίκος, Καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και του Ορθοδόξου Ινστιτούτου της θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Cambridge.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 5:00΄μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση εκ της εν λόγω Ιεράς Μητρόπολης: “Θα αποτελούσε ιδιαίτερη χαρά να σας έχουμε κοντά μας, να συναντηθούμε όλοι μαζί, κουβεντιάζοντας για τα σημαντικά της ζωής μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων