19/04/2019 19/04/2019 Την εις Διάκονον χειροτονία του κ. Νικολάου Καραβά θα τελέσει την Κυριακή των Βαΐων ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.Τιμόθεος κατά τη διάρκεια της Θείας λειτουργίας. Νωρίτερα θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, ενώ όπως προαναφέρθηκε θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων. Το απόγευμα της ίδιας της αυτής ημέρας...
19 Απριλίου, 2019 - 17:19
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2019 - 17:49

Χειροτονία Διακόνου στη Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου στη Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Την εις Διάκονον χειροτονία του κ. Νικολάου Καραβά θα τελέσει την Κυριακή των Βαΐων ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.Τιμόθεος κατά τη διάρκεια της Θείας λειτουργίας. Νωρίτερα θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, ενώ όπως προαναφέρθηκε θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Το απόγευμα της ίδιας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος Μ. Δευτέρας) και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Την Μ. Δευτέρα στις 8.00 π.μ. θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Δρακότρυπας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρα στις 19.30  θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος Μ. Τρίτης) και θα μιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων