14/03/2023 14/03/2023 Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος όπου εγκαινίασε την έκθεση Προσφυγικών κειμηλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με τίτλο: «Μικρά Ασία, χαίρε! Κιβωτός μνήμης». Πριν τη μετάβαση του στην Έκθεση ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης όπου έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ....
14 Μαρτίου, 2023 - 11:26
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2023 - 11:27

Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος όπου εγκαινίασε την έκθεση Προσφυγικών κειμηλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με τίτλο: «Μικρά Ασία, χαίρε! Κιβωτός μνήμης».

Πριν τη μετάβαση του στην Έκθεση ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης όπου έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο και κληρικούς της Μητροπόλεως.

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε σύντομη συνομιλία με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε επίσης: 

Φωτορεπορτάζ ope.gr από την Έκθεση για τη Μικρά Ασία που εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων