30/07/2020 30/07/2020 Στη σύγχρονη ποιμαντική μέριμνα των ενοριών η διακονία των συσσιτίων αποτελεί καθημερινή μαρτυρία αγάπης. Χιλιάδες εμπερίστατοι συνάνθρωποί μας καταφεύγουν στις δομές των ενοριών για να εξασφαλίσουν βασικές τους ανάγκες (ένδυση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τροφή κ.α.). Μια εκ των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης με πολυετή παρουσία στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, είναι και η ενορία της...
30 Ιουλίου, 2020 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2020 - 7:55

Η διακονία του συσσιτίου στην Αγία Βαρβάρα Τούμπας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η διακονία του συσσιτίου στην Αγία Βαρβάρα Τούμπας (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη σύγχρονη ποιμαντική μέριμνα των ενοριών η διακονία των συσσιτίων αποτελεί καθημερινή μαρτυρία αγάπης. Χιλιάδες εμπερίστατοι συνάνθρωποί μας καταφεύγουν στις δομές των ενοριών για να εξασφαλίσουν βασικές τους ανάγκες (ένδυση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τροφή κ.α.). Μια εκ των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης με πολυετή παρουσία στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, είναι και η ενορία της Αγίας Βαρβάρας στην περιοχή της Τούμπας.

Το Πρακτορείο Ορθοδοξία βρέθηκε στους χώρους του συσσιτίου του ως άνω Ιερού Ναού, για να συνομιλήσει με τους λειτουργούς του. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο προϊστάμενος του Ναού πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Κυριάκου «το έργο αυτό το επιτελεί η χάρις του Θεού και η αγάπη των ανθρώπων». Στο φακό του Πρακτορείου μας μίλησαν επίσης και οι εθελόντριες του συσσιτίου, οι οποίοι αφιλοκερδώς και σταθερά διακονούν το έργο της ενορίας με μοναδική ανταμοιβή την ευλογία της Αγίας Βαρβάρας και το χαμόγελο και των σιτιζόμενων αδελφών μας.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Ρεπορτάζ Βασίλης Χάδος

Κάμερα Ραφαήλ Γεωργιάδης

Μοντάζ Κώστας Κουρακος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων