25/03/2021 25/03/2021 Την επίσημη Δοξολογία για την επέτειο της 25 Μαρτίου 1821 τέλεσε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης αρχιμ. Ιάκωβος Αθανασίου μαζί με ιερείς και τον διάκονο του Ιερού Ναού. Η δοξολογία πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης),κ. Σταύρου Καλαφάτη, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας,...
25 Μαρτίου, 2021 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2021 - 16:04

“ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: H επίσημη Δοξολογία στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
“ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: H επίσημη Δοξολογία στη Θεσσαλονίκη

Την επίσημη Δοξολογία για την επέτειο της 25 Μαρτίου 1821 τέλεσε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης αρχιμ. Ιάκωβος Αθανασίου μαζί με ιερείς και τον διάκονο του Ιερού Ναού.

Η δοξολογία πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης),κ. Σταύρου Καλαφάτη, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης,κας Βούλας Πατουλίδου, του δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, του πρύτανη του ΑΠΘ,κ. Νίκου Παπαϊωάννου, βουλευτών και εκπροσώπων των αρχών της πόλης.

Τόσο εντός όσο και εκτός του αύλειου χώρου του Ι. Καθεδρικού Ναού υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης -Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων