25/12/2019 25/12/2019 Την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019 εορτάσθηκε με πνευματική ευφροσύνη η κοσμοχαρμόσυνη Δεσποτική εορτή της «κατά Σάρκα Γεννήσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού» στον ιερό προσκυνηματικό Ναό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου. Ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος προεξήρχε της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας. Μαζί του συλλειτούργησαν, οι ιερείς του Ναού καὶ διάκονοι της ιεράς...
25 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:32

Η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019 εορτάσθηκε με πνευματική ευφροσύνη η κοσμοχαρμόσυνη Δεσποτική εορτή της «κατά Σάρκα Γεννήσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού» στον ιερό προσκυνηματικό Ναό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου.

Ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος προεξήρχε της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας. Μαζί του συλλειτούργησαν, οι ιερείς του Ναού καὶ διάκονοι της ιεράς Μητροπόλεως.

Την ώρα του κοινωνικού ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αρχιμ Δαμασκηνός Πέτικας ανέγνωσε την εγκύκλιο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Από νωρίς το πρωί πλήθος ευσεβών πιστών πλήρωσαν τον περικαλλή Ιερό Ναό και μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα προσευχήθηκαν και συμμετείχαν στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Φωτορεπορτάζ ΡαΦαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων