02/01/2023 02/01/2023 Στην κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης Στην κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, στην αίθουσα Υποδοχής του Μητροπολιτικού Μεγάρου, παρέστη ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης. Ο κ. Καλαφάτης αντάλλαξε ευχές...
02 Ιανουαρίου, 2023 - 10:43

Καλαφάτης σε Θεσσαλονίκης Άνθιμο: Να είμαστε ενωμένοι και το 2023

Διαδώστε:
Καλαφάτης σε Θεσσαλονίκης Άνθιμο: Να είμαστε ενωμένοι και το 2023

Στην κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης

Στην κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, στην αίθουσα Υποδοχής του Μητροπολιτικού Μεγάρου, παρέστη ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης αντάλλαξε ευχές με τον Παναγιώτατο, αλλά και με τους παριστάμενους. “Υγεία σε όλους και σε εσάς προσωπικά, Παναγιώτατε. Το 2023 να φέρει πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία. Να είμαστε ενωμένοι, γιατί με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε το ακατόρθωτο”, ευχήθηκε ο κ. Καλαφάτης.

Ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος ευχήθηκε, από την πλευρά του, υγεία για όλους και τα καλύτερα για την Πατρίδα μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων