05/01/2021 05/01/2021 Η παραμονή της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Θεοφανείων, τιμήθηκε με τα κατάλληλα προβλεπόμενα μέτρα στον πολιούχο Άγιο της Θεσσαλονίκης , Άγιο Δημήτριο. Νωρίς το πρωί τελέστηκε η ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέστηκε Θεία λειτουργία η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού. Καθόλη την διάρκεια της ημέρας, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, oi πιστοί προσερχόμενοι στον ιερό...
05 Ιανουαρίου, 2021 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2021 - 13:33

Παραμονή των Φώτων στον Πολιούχο Άγιο της Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Παραμονή των Φώτων στον Πολιούχο Άγιο της Θεσσαλονίκης

Η παραμονή της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Θεοφανείων, τιμήθηκε με τα κατάλληλα προβλεπόμενα μέτρα στον πολιούχο Άγιο της Θεσσαλονίκης , Άγιο Δημήτριο.

Νωρίς το πρωί τελέστηκε η ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέστηκε Θεία λειτουργία η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

Καθόλη την διάρκεια της ημέρας, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, oi πιστοί προσερχόμενοι στον ιερό ναό με τις μάσκες τους για να ανάψουν ένα κερί και να προσευχηθούν, λαμβάνουν και τα ειδικά φιαλίδια στα οποία έχει τοποθετηθεί ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανείων, με μέριμνα του ναού.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων